Over Barneveld

In Barneveld hebben we veel te bieden: ruimte om te wonen, moderne voorzieningen en prachtige natuur. Of je nu op zoek bent naar goed onderwijs, werkgelegenheid of kansen voor je onderneming; hier is het allemaal. Hier vind je bedrijvigheid en dynamiek, maar ook rust en ruimte. Dankzij de centrale ligging is Barneveld zowel per trein als auto goed te bereiken. In onze 9 kernen bruist het van de lokale initiatieven en zorgen we met plezier voor elkaar.

We groeien

Barneveld heeft een grote aantrekkingskracht op mensen. We groeien de komende jaren van ruim 60.000 naar zo’n 80.000 inwoners in 2040. Elk jaar worden honderden huizen gebouwd en nieuwe bedrijventerreinen ontwikkeld. Alles met oog voor duurzaamheid. Om succesvol te groeien kunnen we jouw kennis, ervaring en ideeën goed gebruiken.

Lees meer over Barneveld groeit!

We investeren

We zijn er voor elkaar. We zetten ons in voor wat onze inwoners en ondernemers waardevol vinden. Daarom werken we nauw samen met inwoners, bedrijven en partners. Bij alles wat we doen, willen we dat zij zich positief betrokken voelen. Dat vind je terug in onze gemeenschappelijke waarden: gastvrij, ondernemend, verbindend en wendbaar.

Iedereen is welkom. We kijken altijd naar kansen, verbinden ons met mensen en passen ons aan bij veranderingen.

We doen het samen

In een snel veranderende wereld verwachten mensen dat we meebewegen. Samenwerken is onze kracht. Door te leren van elkaar en onze talenten te combineren, bereiken we meer. Daarom slaan alle afdelingen de handen ineen en trekken we nauw op met inwoners, bedrijven en partners.

We zoeken jou

Jij krijgt het voor elkaar. Daarom kies jij bewust voor Barneveld, omdat je wilt werken bij een organisatie die continu in ontwikkeling is. Samen met prettige collega’s, (jong) professionals en de mensen waar we het allemaal voor doen: inwoners, bedrijven en partners van de gemeente.

Jij krijgt de vrijheid om goede ideeën verder te brengen. En wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk. Ben jij onze nieuwe enthousiaste, talentvolle en ondernemende collega? Wat neem jij naast professionaliteit aan eigenheid mee? Wij ontdekken het graag!

Meer over de gemeente Barneveld

Op de website van de gemeente Barneveld vind je alles over de gemeenteraad, het College van B&W, lopende projecten en meer. Zie over Barneveld.