Adviseur

Rosa-Marijn Janssen werkt als adviseur in Barneveld en is druk met verschillende opdrachten. Ze kwam bij de gemeente binnen als trainee en heeft binnen de gemeente verschillende stappen in haar loopbaan gezet. Daarbij gaf ze zelf richting aan haar koers. 

Verbinding maken

“Binnen mijn functie houd ik me vooral bezig met het menselijke aspect die komt kijken bij het werken binnen de gemeentelijke organisatie. Het begeleiden van verandertrajecten binnen het fysiek domein is mijn kerntaak, waarbij ik vooral gericht ben op het proces en de verbinding tussen afdelingen. Zo houd ik me onder andere bezig met het uitdenken van een pilot voor gebiedsregie, het begeleiden van teamontwikkelsessies en de ontwikkeling van een nieuwe organisatievisie. Ook neem ik deel aan een werkgroep die gericht is op de dienstverlening in het kader van de nieuwe Omgevingswet. Ook draag ik mijn steentje bij aan de uitrol van het Jonge Ambtenaren Netwerk binnen de gemeente Barneveld en werk ik  met andere verbeteraars samen in het verbeterteam. 

Kans talent te benutten

Ik ben enthousiast over mijn baan bij Barneveld: “Toen ik hier startte, had ik nog geen inhoudelijke kennis over het werk bij de gemeente. Toch kreeg ik de kans om mezelf op diverse terreinen te ontwikkelen en mijn talenten optimaal te benutten. Barneveld biedt me kansen om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. 

Leuke collega’s

Het is een ambitieuze gemeente en er is veel te doen in interessante projecten. Ik leer hier veel over werken in een dynamische omgeving met veel verschillende belangen. En ook niet onbelangrijk: mijn leuke collega’s zijn zeker een meerwaarde. In een informele sfeer kunnen we samen veel bereiken.”