Collega's aan het woord

Word jij 1 van de 450 collega's bij de gemeente Barneveld? Werken bij de gemeente betekent dat jij de proactieve, verbindende factor in je helemaal tot zijn recht kunt laten komen. En van meerwaarde voor de Barneveldse samenleving kunt zijn. Carrierekansen genoeg. Medewerkers van de gemeente Barneveld vertellen erover.

Teamleider Sociaal Domein

"Niemand gaat hier weg zonder oplossing"

Els geeft leiding aan team Jeugd, Wmo en Onderwijs bij de gemeente Barneveld. Els: “Het zwaartepunt van het werk ligt bij het in gesprek gaan met inwoners die een hulpvraag hebben en met hen samen zoeken naar passende oplossingen.” Lees over haar werk als Teamleider Sociaal Domein bij de gemeente Barneveld.

Adviseur bij de gemeente

"Ik heb hier genoeg kansen om mezelf te ontwikkelen en verder te groeien". 

Rosa-Marijn werkt als adviseur in Barneveld en is druk met verschillende opdrachten. Ze kwam bij de gemeente binnen als trainee en heeft binnen de gemeente verschillende stappen in haar loopbaan gezet. Daarbij gaf ze zelf richting aan haar koers. Lees wat Rosa-Marijn vertelt over haar werk als adviseur bij de gemeente Barneveld.

Projectleider

"In het samenwerken en het verbinden van mensen ligt mijn kracht."

Projectleider Reinard de Jong heeft meerdere projecten onder zijn hoede. Via een werkervaringspoule binnen de gemeente werd hij projectleider Glasvezel voor het buitengebied, later kwamen er ook andere projecten in zijn portefeuille. Lees wat Reinard zegt over zijn werk als projectleider bij de gemeente Barneveld.